Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Капли с Rim Brake спирачки за шосейни сгъваеми гуми

Предимства на клинчерната джанта на шосейния велосипед спрямо тубуларната?

Джантата clincher (ние често я наричаме и джанта clincher) означава, че използвате стандартна, отворена гума със странична стена, избрана според желания терен, и използвате тръба или, ако е необходимо, безкамерна. Гумата практически се закача за фланеца на джантата благодарение на борда на гумата. Нещата са различни при тръбните гуми: тук гумата и камерата са едно цяло, зашити заедно, джантата има плосък рог и гумата е залепена там! Клинчерната джанта за спирачки с джанти е класика сред джантите за шосейни велосипеди: тук ви очаква съответно голям избор.
Колелата за клинчерни гуми все още са най-разпространеният вариант при състезателните велосипеди. И за да изясня едно недоразумение за тези, които са по-малко запознати: Да, разбира се, сгъваемите гуми могат да се използват и върху джантата; формата на джантата (клинчер) просто се отнася до типа джанта. Да се ​​върнем към предимствата: Смяната на бърза гума не е проблем. Може би харесвате различни терени и искате да се състезавате по пътя или през полето и да бъдете гъвкави с избора си на гуми на вашия велосипед за циклокрос? Ако това е точно вашето намерение, всичко говори за такава клинчерна джанта, вместо тръбна джанта, която ви предлага по-малко възможности за вариации поради залепването. След като бъде успешно залепена, гумата трябва да се съхранява, докато дефектът изисква подмяна, тъй като цената за смяната й е неимоверно по-висока и обикновено представлява интерес само за шофьори, които са запалени по състезанията. колело HR, VR или клинче за комплект колела за спирачка на джантата, напр. джанта Shimano Dura Ace

Колелата могат да струват много пари и всичко зависи от вашите нужди. Всичко е възможно, от колело Shimano за „начално ниво“ за под 100 евро до комплект колела от карбон за 3000 евро за състезателни ентусиасти. Имаме нещо за всеки бюджет. Топ марки като Zipp, Lightweight, Tune, Mavic или Specialized предлагат достатъчен избор. Дискови колела (запълнена зона на спиците) също се предлагат, като Zipp Super 9.

 
AJAX Loader Icon