Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Капли с Rim Brake спирачки за шосейни Tubular гуми

Пътен велосипед с тръбни колела (без държач за диск)

Всички тези страхотни колела в нашата селекция са подходящи за вас, ако търсите колело със спирачна повърхност за спирачки с джанти и искате да са подходящи за тръбни гуми . Разговорно обикновено се нарича тръбна гума. Предлагаме ги поотделно като предно колело или задно колело (предно/задно), както и пълен комплект колела.
Тръбната система е затворена система от гуми и тръби, при която тръбата и гумата са зашити заедно като цяло. Особеното тук е, че тръбните гуми не могат да се използват с каквито и да е джанти - това изисква специални джанти, защото тръбата е "залепена" в основата на джантата.
Джантовите спирачни колела за тръбна употреба се използват от състезателни ентусиасти и в състезания, има няколко добри причини за това:

  • От една страна, джантите обикновено са доста леки и използваните гуми се търкалят гладко и лесно.
  • От друга страна, има факта, че можете да карате с по-малко въздушно налягане, което има предимства на техничен терен - особено когато мислите за циклокрос.
  • И не на последно място, тръбните колела са по-малко податливи на пробиви! Защо? Фланецът на джантата (на джантата с клинкер) е пропуснат тук, така че гумата е по-малко притисната и може да работи по-свободно върху джантата.
HR, VR или тръбна колоос за спирачка на джантата, напр. Лека колоос от колела Milestone

Аргументите не само се броят за типичен състезателен колоездач, те са идеални за използване във велокрос - особено по отношение на защитата от пробиване и поведението при търкаляне.

При нас ще намерите подходящата спирачка на джантата за тръбни гуми на разумни цени и ще се възползвате от селекция от най-добрите марки.

Съвет: Ако търсите тръбни колела с дискови опори, ще ги намерите в съседната категория Тръбни дискови колела.

 
AJAX Loader Icon