Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
10% SALE VOUCHER>

Планински велосипеди с пълно окачване 27,5”/ 650B

Планински велосипеди с пълно окачване с 27,5 цолови капли: Междинният размер МТБ колело

Някои любители на велоспорта наричат планинските велосипеди с пълно окачване с размер на каплите от 27,5 цола "златната среда".
Това е така, защото МТБ колелата с 27,5 цолови капли (наречени 650B) се числят към средния, междинния размер колело, тези между многопредпочитаните 26 цолови колела и големите, с 29 цолаж.

Предимствата на планинския велосипед с пълно окачване с 27,5 цолови капли

Към взимането на решение къкъв планински велосипед с пълно окачване да си купиш (МТБ с пълно окачване) определено под внимание ще вземеш и комфорта, който ти осигурява задното окачване.
Един планински велосипед с 27,5 цолови капли предлага на колоездача предимствата както на "малките" така и на "големите" велосипеди от този клас.
Но по принцип трябва да се знае, че едно такова МТБ фули се отличава с ul>

 • едно завидно спокойно поведение на терена
 • ,
 • и то при отлична маневреност по тесни трейлове.

 • Планинските велосипеди с размер на каплите 650B, или като казахме 27,5 цола, се предпочитани от любителите на дисциплините Крос кънтри, Ендуро, Даунхил, Трейл..
  В дисциплини като спускания и XC този вид колела са предимство за по–малки на ръст колоездачи, което не пречи на геометрията, на опозицията на седене и на маневреността на фулито по никакъв начин.
  Тук, в онлайн веломагазина ни ще намериш нашите предложения за колела от класа на планинските велосипеди с пълно окачване с 27,5 цолови капли.

   
  AJAX Loader Icon