Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка

Раници

Избери една категория от менюто "Велораници":

Loose Riders
Поръчай сега: Loose Riders Sessions Tactical сак
При Хайбайк може да си поръчаш веднага новия транспортен сак на Loose Riders! Голямата преграда може да се раздели на няколко малки, така може да транспортираш разделно чисти и мръсни дрехи. Обемът и е 72литра. Може да се носи като сак или раница.
89,90 €

Вело раница, Раница за велосипедисти, Велосипедни раници с хидратиращи системи – изгодно, с онлайн покупка!

Преди да си купиш Вело раница естествено е да се запиташ първо: Какъв е полезния обем на раницата?
Решаващо тук е за какви цели ще ти трябва раницата, за еднодневни карания или за по–дълги вело обиколки и походи, където ще ти носиш повечебагаж и раницата трябва да е съответно с по–голям обем като например Alpencross Раниците.
С каква мултивместимост се отличава дадения модел раница, тоест колко отделения има, има ли например джоб за инструменти, странични джобове, отделение за допълнителен воден резервоар, мрежа за каска, място за карабина и др. Байк–дамите е логично да предпочитат по–малките Велосипедни раници, чиято форма и обем е съобразена с изискванията им.
При покупката на Вело раница несъмнено всеки един колоездач би предевил претенции към:

  • Формата на раницата (обем на раницата, с твърд или мек гръб),
  • Теглото на раницата (от какъв материал е шита),
  • Вида закопчаване на раницата (с цип или с капак),
  • С интегрирана хидратираща система или без такава,
  • Вентилацията на раницата (на никой не му е приятно да кара с изпотен гръб!),
  • Системата от ремъци и катарами, която предлага раницата (да може да си окачиш каска и др. е доста практично, но и стабилния кръстов колан е от значение, така раницата може да се фиксира здраво на гърба и няма да пречи при спускания).

Ако не се чувстваш удобно с Вело раницата на гърба си възможно е бързо да се изнервиш. Особено при по–големи и дълги вело походи, където ти трябва раница с по–голям обем ще трябва да се замислиш за надеждни регулиращ кръстов колан, онатомични презрамки за раменете както и гръден ремък. Катарамите с клик–закопчаване например предлагат перфектното закопчаване и индивидуално напасване на презрамките към раменете, без да притискат и дразнят.

Вело раница с интегрирана хидратираща система

Които спортува много често, тренира и постоянно е в движение, при каето се нуждае винаги от необходимото количество вода, той определено знае да цени предимствата на комбинираните раници предлагани с хидратиращща система. Такива са Вело раниците с интегриран воден резервоар. Раниците с хидратираща система имат отделно отделение, където се намира веодния резервоар, обемът на който обикновено е от 1 до 3 литра, в зависимост от обема и на раницата. Маркуч с устен накрайник, мундщук, те свързва през рамената с водния резервоар, което ти позволява да пиеш течности и по времена каране, без да е необходимо да слизаш от колелото си. Един от най–известните производители на такива хидратиращи системи е фирмата Camelbak.

В комплект с раницата или отделно: Резервоар за вода за вело раници

В нашия онлайн Веломагазин ще намериш Раници–комплекти, тоест Вело раница с интегрирана хидратираща система, както и най–различни модели Велосипедни раници, към които също може да се прикрепи допълнително хидратираща система, воден резервоар. В този случай изборът на Резервоар за вода е твой, може да си закупиш хидратиращата система като допълнение към Вело раницата.

Купи изгодно онлайн Вело раница с хидратираща система

Вело раниците са обект на постоянни тестове и контрол от страна на различни байк–списания, където се съпоставят няколко октуялни модела раници и се обръща внимание на техните предимства и недостатъци. Такъв вид професионално сравнение би могло да ти помогне при вземане решение за закупуване на Вело раница. Но от полза разбира се е и опитът на други байк–колеги и техните онлайн преценки. В нашия интернет Вело магазин предлагаме голямо разнообразие на Вело раници, няма как да не намериш търсения модел раница!

Може да ни се довериш:
Ние предлагаме само КАЧЕСТВО като например водещите марки Deuter, Vaude и Camelbak, готините модели на Evoc или пък практичните Daypacks на марките Brooks и Ortlieb.
Разгледай спокойно и поръчай удобно на изгодни цени и само с няколко клика: Ние доставяме директно до избрания отт еб адрес!
В нашата категория Раници и резервни части за тях ще намериш резервни части за вело раници, като например резервни маркучи, резервен устен накрайник (мундщук) или ремъци за каски и др.
Съвет: Един много важен аксесоар за твоята Вело раница, който не би трябвало да пропускаш, е Непромукаемото покривало (дъждобран). В случай, че такова покривало не се предлага към избраната от теб раница, трябва да си го закупиш отделно, но инвестицията определено си заслужава! Дъждобрани за раници се предлагат предимно в ноенови, искрящи цветове за да може да бъдеш забелязан навреме и при най–лошото време.

Препоръка: Куриерски чанти и други транспортни чанти както и покривала за тях ще намериш под категорията Чанти & Куфари.

 
AJAX Loader Icon