Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Сервиз

HIBIKE Werkstatt

HIBIKE Велосервиз

Без значение какво колело караш, дали ще е планинско колело, дали ще гравел байк, шосеен байк, колело за даунхил, товарно колело, Е-колело, трекинг- или станзартно колело - ние ремонтираме всякакво колело! Освен това поправяме колела в нашия професионален велосервиз други колела на марки, които при нас не се продават.

Взимане на час и дата за инспекция на колело

Малки спонтанни подобрения или поправки по колелото: Разбира се, че може да дойдеш и спонтанно за поправка или точна нагаса на компонент по колелото ти, само че ще трябва да имаш понякога търпение, защото списъкът с репатурни колела е доста дълъг.

Диагноза: Разбира се, че може да дойдеш и директно на място, особенно когато не знаеш какъв е точно проблемът с колелото ти. Ние ще прегледаме колелото ти, ще разбрем чрез диагноза какъв е проблема и когато се отвори възможност ще ти посочим час и дата за поправка по колелото.

Нашият съвет:
Използвай твоята годишна инспекция или друга такава, за да прегледаш професионално колелото си по време когато няма голям наплив в нашия велосервиз, като например през есента и зимата. През пролетта и лятото наплива е много голям и не можем да удовтлетворим нуждите и запитванията за велоинспекция на всички желаещи поради което трябва да имаш доста търпение в тези месеци на годината.

HIBIKE велосервиз

Услуги в нашия велосервиз

  • Годишна инспекция на колело
  • Сервиз за амортисьорни вилки- и амортисьори
  • Регуллация на скорстните превключватели/движение, спирачки и кормило
  • Спирачки
  • Инспекция на каплите
  • Индивидуални колела
  • Смяна на изхабени части
  • Актуализация на софтуеър за Е-колела

Индивидуално велооборудване и сголбяване на байк

Ние сме велосипедисти от всякъде и иновативни и шантави идеи за сглобаване на индивидуален байк не са ни чужди! Ето защо се радваме особено много когато клиенти ни пратят запитване за сглобяване на индивидуален байк, когато можем да плануваме заедно с клиента неговия съвсем индивидуален байк и да го сглобим в нашия велосервиз. Нашите колеги в магазина или на телефонната линия ще те консултират и дадат допълнителна информация при желания за индивидуално сглобяване на колело!

Ние залагаме на компетенцията!

Поради факта, че всекидневно работим, сглобяваме и поправяме висококачествени велосипеди, както класически така и Е-колела нашите механици разполагат с богат опит в работата с доста фини и сензитивни влокомпоненти. Нашите механици участват в постоянни семинари за актуализация на възможности и знания, семинари които се организират директно от производителите и доставчиците ни. Ето защо нашите майстори и механици са винаги в крак с най-актуалните технически промени в бранша.

Сервизен велоцентър за Шимано - Ние сме сертифициран велоцентър за сервиз и продажби на Шимано

HIBIKE е твоят сертифициран Shimano сервизен център в Кронберг в близост до Франкфурт. Без значение дали колелото ти ще минава на годишен преглед или желаеш ротинна инспекция на байка си, една проверка от ранга на E-Bike-Check-Up, или просто актуализация на велокомпонентите ти: Ние предлагаме с квалифицирани веломеханици професионален велосервиз в качеството си на лицензиран партньор на Shimano.

Shimano Service Center

Твоят професионален велосерзив в полите на Таунус близо до Франкфурт на Майн


Така ще се свържеш с нас:

Контакт с HIBIKE по телефона


ФОРМУЛЯР за ВРЪЗКА

Нуждаеш се от специализирана информация? Нашите колеги експерти ще ти помогнат с удоволствие и ще обработят запитването ти възможно в най–кратки срокове.

МАГАЗИН & СЕРВИЗ

+49 6173 9239 0

Понеделник - Петък: 10:00 - 12:00 & 14:00 - 18:00 часа

КОНСУЛТАЦИЯ & ПОРЪЧКИ

+49 6173 9239 0

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00 часа

Връщана стока & РЕКЛАМАЦИИ

+49 6173 9239 4

Понеделник - Петък: 10:00 - 13:00 часа
 
AJAX Loader Icon