Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка
Our online shop is open ✅ delivery info >

Сервиз

Велосервиз

Hibike WerkstattАко колелото ти има нужда от ремонт или имаш технически неизправности по него, с които не можеш да се справиш сам - специалистите от нашия сервиз ще ти помогнат с удоволствие. Може да донесеш колелото си в рамките на рабонтото ни време, като нашите служители ще вземат поръчката ти и ще се погрижат за възможно бързо сервизно обслужване. Гарантираме ти компетенто обслужване и съвети.
Съветваме те във всеки случай, преди да дойдеш на място, да си резервираш час за сервизно обслужване или по телефона или чрез електронния ни формуляр Формуляр за контакт за да може да ти бъде помогнато бързо.

Нашият съвет:
Използвай за годишния, технически преглед на твоя байк или за други не толкова наложящи проверки спокойните и не толкова натоварени дни през есента и зимата. Така ще си спестиш дългото чакане, което е неизбежно за нашия сервиз през сезоните на пролетта и лятото.

При нас един от важните приоритети е КОМПЕТЕНТНОСТТА!

Нашите работници в сервиза са квалифицирани и в състояние да се справят освен със стандартните ремонтни работи свързани с годишните прегледи, така и с всякакви по-сложни проблеми свързани с дисковите ти спирачки, амортисьорните вилки, шокове, движенията и много други.
За тазе цел нашите механици се обучават периодично в специално организирани семинари от самите производители и доставчици - така гарантираме актуален сервиз и умението да се борави с най-новата техника.

Нашите монтьори имат голям опит, работейки и сглобявайки всекидневно велосипеди и части от най-високо качество, взимайки напредвид изисванията на новата, модерна техника и материали като титан, алуминий, карбон идр.

Адрес:

HIBIKE Bär KG
Westerbachstraße 9
61476 Kronberg im Taunus

 
AJAX Loader Icon