Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Велосипеден тренировъчен софтуер

Тренировъчен софтуеър за тренажор, тренировъчно видео и ДВД

Тук ще намериш предложения за DVD–та на фирмите Tacx или Elite както и тренировъчен софтуеър за реалистична подготовка за следващата велообиколка, велопоход, състезание или просто симулация на тренировката, на която се подлагат шампионите, професионалистите. С подобен вид тренировъчен софтуър ще може да се движиш с колелото си във виртуалния байк–свят на Колородо, Рим, Мадрид, или по трасето на известното състезания във Франция– “Tour de France“.
С подобен софтуеър може да се свържеш с твоите приятели, байкъри, и да се ссъстезавате виртуално. Така може да тренирате в група с реален треньор например, който да ви дава наставленията.
Открий видео–състезанията и велокласиците като например отсечките Paris-Roubaix, велообиколката в Белгия, San Remo (Милано) или състезанието Amstel Gold Race Холандия. С подобен видео материал тренировките ти ще се превърнат в необходимост, никаква скука повече! Направи си тренировките по–интересни и мотивиращи, с тренировъчния видео материал от Веломагазина на Хайбайк!

 
AJAX Loader Icon