Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка

Велосипеди за пробно каране (тестбайк)

HIBIKE Testcenter

Преди да се решиш да купиш колело – Изпробвай го при Хайбайк! Интересуваш се от определен модел и марка колело и искаш да си го купиш, но желаеш преди това да го изпробваш? Нищо по–лесно от това!


Свържи се с нас и направи уговорка за дата и час, време удобно за теб и ....заповядай! Изпробвай желаното колело на място преди да го купиш!

Как мога да дам заявка за наемане на тестови байк, колело?

Ако желаеш да тестваш колело, ела на място и си избери модел от тестовите колела, които имаме в наличност.
 • Заявка за дата и час за тестово каране на колело: Свържи се с нас по телефона или ни напиши един Е–мейл, за да може да ти организираме индивудуалнен час и дата!
 • Наемането на тестово колело ще ти струва таксата от 50,- ЕВРО, която обаче ще ти се приспадне от цената при евентуална покупка на колело в рамките на 12 месеца от тестването на колело.
 • Най–добре е да си донесеш собствените педали, за да паснат със сигурност към твоите велообувки. Ако не разполагаш с педали, кажи ни и ние ще ти монтираме пасващи платформени педали напр..

Условия за наемане на тестово калело

 • Тестово колело може да наемеш за през съботата и неделята или за един работен ден.
  За да го получиш при нас на място е необходимо да си уговорил точно час и дата, за да може да приготвим колелото точно по твоите изисквания и спрямо твоите данни.
 • Връщането на от теб почистеното, взето на заем тестово колело трябва да стане на следващия ден най–късно до 17 часа.
 • При загубване, повреди причинени от неправилна употреба отговорността се носи от клиента взел под наем колелото.
 • При въпроси, касаещи тестови колала (размер, модел др.) се свържи с колегите ни специалисти от магазина на място или с колегите от телефонната ни централа.
 • Наемането на тестови колела през зимата при сняг за съжаление е НЕВЪЗМОЖНО, защото колелата се износват при такива климатични условия много бързо.
 • Молим за разбиране – ние НЕ сме магазин за даване колела под наем! При нас може да тествате колело ако наистина имате интерес за покупка на велосипед!

При Хайбайк може да тестваш следните колела:

 
AJAX Loader Icon