Изгодна доставка до всяка страна
От 20 години онлайн!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Количка
 
Доставка до: BG

Код на ваучера:

Nav
Nav
95

Защита на личните данни

HIBIKE Политика за защита на личните данни

Благодарим Ви, че посетихте интернет страницата на HIBIKE!

Нашето отношение към неприкосновеността на личните данни е ясно:
Ние не събираме ваши лични данни, когато посещавате нашия онлайн магазин! Освен ако изрично не изберете да ни предоставите лична информация, като например имейл адрес, който може да ни дадете при желание за връзка с нас.

Всички данни се обработват при нас, на място. Ние не ползваме услугите на чужди, външни телефонни централи или други сайтове, към които е необходимо да прехвърляме данни. Ние сме независима компания, която няма участие в дъщерно дружество. Така че можете да сте сигурни, че данните Ви остават само при нас.

По-долу ще опишем как обработваме информацията, когато посетите нашата интернет страница.

Събиране и съхранение на информация

Докато разглеждате нашата HIBIKE интернет страница, информирате се, изтегляте информация на вашия компютър, автоматично се събират данни за това ваше посещение. Тази информация не ви идентифицира лично.
Ние събираме и съхраняваме САМО следните данни:

  • 1. Интернет-домейна, чрез който си осигурявате достъп до нашия сървър. (Например blabla.t-online.de ако сте влезли в интернет чрез T-Online.)
  • 2. Браузър и операционна система, която използвате.
  • 3. Дата и час на достъпа.
  • 4. Посетените от Вас страници и евентуално думи, понятия, с които сте търсели в нашата функция за търсене.
  • 5. Ако сте били пренасочени от друг сайт към нашия уеб сървър, съхраняваме името на този сървър.

Ние използваме тези данни с цел:

  • да направим нашата интернет страница по-полезна и удобна за ползване,
  • определяне броя на клиентите,
  • регистриране на технологията, с която се посещава нашия магазин

Ние НЕ събираме данни за отделни посетители! С цел анонимно измерване на параметрите по отнешение ползването на нашата страница, ние използваме услугата "Google Analytics". Въз основа на тези събрани данни обаче е невъзможно да Ви разпознаем лично като посетители на нашата интернет страница.

Ако искате да ни пратите съобщение

Ако ни пратите съобщение и при това решите, да ни дадете ваши лични данни, като например вашия имейл адрес, то тогава трябва да сте сигурни, че ние ще използваме тези данни само за да може да обработим вашето запитване или за да Ви отговорим. Вашите запитвания, съобщения, се изпращат до нашата система и то закодирани. Ние се отнасяме към тези съобщения по същия поверителен начин, както и с нормалната поща (писма) до HIBIKE. Ние съхраняваме направените съобщения, като използваме информацията съдържаща се в тях само за да може да отговорим на вашите въпроси. Ние НЕ създаваме лични профили, както и НЕ предоставяме тази информация на трети лица извън HIBIKE - това означава също така, че ние НЕ търгуваме с имейл адреси.

Ако поръчате при нас

Ние ще се радваме ако решите да поръчате при нас. В такъв случай ще трябва да ни предоставите някои ваши лични данни, така че да можем да изпълним вашата поръчка. Може да бъдете абсолютно сигурни, че ние използваме вашите данни единствено за обработка на поръчките. Вашите данни не се съхраняват на нашия уеб сървър. В края на процеса на поръчка тези биват кодирани, след което се изпращат към нашата вътрешна, фирмена система за управление на стокооборота. На самия уеб сървър, данните се заличават след направената от Вас поръчка. По този начин постигаме максимална степен на сигурност на личните данни. В края на процеса получавате (некриптирано) копие на вашата поръчка на дадения от Вас имейл адрес. Ако изберете да платите с кредитна карта, ние ще Ви предоставим само последните четири цифри от номера й, които да Ви послужат за бърза ориентация. Ние никога няма да предадем некриптиран целия номер на кредитната Ви карта! Ако желаете, ще използваме Вашия имейл адрес, за да Ви пращаме периодично интересни оферти от HIBIKE. Във всеки случай, можете да бъдете сигурни, че ние няма да продадем вашия имейл адрес.

Други въпроси

Според немския федерален закон за защита на личните данни, имате право на безплатно информиране по отношение на съхраняваните за Вас данни, както и право на запор върху тях, право на поправка или право на заличаването им.

Ако не сме успели да отговорим на всички Ваши въпроси, не се колебайте да се свържете с нас чрез предназначения за това формуляр.

HIBIKE Bär KG
Datenschutzbeauftragter
Westerbachstraße 9
61476 Kronberg

E-Mail: datenschutz@hibike.de

Благодарим, че отделихте време да се запознаете с нашата политика за конфиденциалност ("Защита на личните данни").

 
AJAX Loader Icon