Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Колела ФЕТБАЙК/ ПЛЮС БАЙК

Фетбайк в онлайн магазина на Хайбак - Salsa, Trek, Surly, Kona и много други марки. Купи онлайн

Планинските велосипеди - Фетбайкс: Колелата с дебелите гуми

Фетбайк Велосипедите (Фетбайкс) се различават от нормалните модели планински велосипеди най–вече по ОГРОМНИТЕ ГУМИ даващи възможността да минават през почти всякакви терени и трасета – типично за “Дебелаците“!
Карането на Фетбайкс безспорно вече е мода сред средите на любителите на планинското колоездене, но не и само сред тях. Предпочитащите фетбайк стават все повече и повече!
Колелата с дебелите гуми убеждават ценителите на велоспорта с един неворятен стил на езда, какъвто не може да бъде срещнат при останалите, познати модели планински велосипеди.
Дебелаците поглъщат неравностите по трасето съвсем суверено и то по начин, който дава съвсем друго усещане за езда.
Особено при зимни условия и кал благадарение на широките си гуми фетбайка е определено “машината“ с която преминаването по всяко едно трасе, колкото и трудно да е то е напълно възможно.

Колко са дебели гумите на фетбайк велосипедите?

Наистина ли са толкова “дебели“ гумите? Определено – ДА!
Да вземем за пример Фетбайк гуми с размер 26": Особеното е обемът им, тъй като с фетбайк гуми от 26 цола минаваш например през почти прерийни участъци като че ли си качен на 29 цолови гуми.
Което обаче не означава, че фетбайкове се предлагат само с размер на гумите от 26 цола!
От 26 цола, 27.5 цола та дори до 29 цолови фетбайкове – всичко е възможно!
Дали ще е фетбайк с пълно окачване или фетбайк твърдак на Surley, Salsa, Trek, Specialized или Borealis, зависи от твоите предпочитания.
Открий нашите изгодни предложения за Фетбайк Велосипеди.
Съвет:
Открий специалните ни предложения в нашия Магазин за Фетбайк велосипеди, Тук може да си купиш комплектован фетбайк, както и части и компоненти за различни модели фетбайк велосипеди: капли, главини, гуми и т.н.

 
AJAX Loader Icon