Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Спортно бельо

Избери една категория от менюто велосипедно бельо:

Убеди се в предимствата на качественото велосипедно бельо както през лятото, така и през зимата

Дишащото спортно бельо влиза в употреба в много различни спортни дисциплини, както разбира се и при колоезденето. Тук искаме да ти изброим някои от предимствата на специалното велосипедно бельо.

Нуждая ли се от велосипедно бельо с подложка?

За да си отговориш на въпроса трябва да знаеш че се предлагат 2 варианта на велосипедни долни клинове. Единият вид, това са долните шорти с подложка, които се обличат под свободно скроения велосипеден къс панталон. Така печелиш по–лежерна визия, и не се вижда, че бельото ти е с вградена велосипедна подложка. Ездачите и любителите на Trail, All-Mountain- или Freeride предпочитата напр. свободните кройки на велосипедните къси панталони много повече, отколкото тесните велоклинове с ликра. Ето тази група колоездачи напр. се въдползват най–много от (невидимите подложки) на велосипедното долно бельо.
Другият вариант това е тънкия долен велоклин без подложка, които безпроблемно може да се носи под нормален тесен велоклин. От хигиенична гледна точка с подобен долен клин ще се чувстваш по–комфортно. А може би при ниски температури ще се решиш да носиш топъл, долен термоклин, който гарантира в областа на гениталиите и таза по–голяма защита от вятър и студ. При студени, зимни велопоходи, подобно термобельо си е една добра алтернатива. Купи изгодно онлайн велосипедно долно бельо

Перфектната велосипедна долна фланелка

Ние сме на мнение, че функционалното велосипедно трико и функционалната долна фланелка са неизменна част от гардероба на всеки уважаващ себе си колоездач: като напр. една лятна, тънка, дишаща долна велофланелка или такава с термо функция за студения сезон.
Функционалното долно спортно бельо, с къс или дълъг ръкав, надежно транспортира потта от кожата и ти дава чувството за суха кожа. Това е много важно!
Ние предлагаме в нашия онлайн магазин най–различни функционални велосипедни долни фланелки Първи критерийй, по който трябва да опредилиш дали да си купиш фланелката, за какви климатични условия ще ти е необходима. При наистина много горещи велопоходи в средата на лятото всеки би предпочел колкото е възможно по–малко текстил на гърба си, тоест долен велопотник без ръкави, супер лек и с отлична вентилация. При походи през зимата определено ще се спреш на долна фланелка с термофункция и дълги ръкави, добре изолираща студа и вятъра. Съвремените кройки на долното велосипедно бельо са съобразени с физиологията на мъжа и жената и се различават значително, с цел да се гарантира идеален комфорт на носене на дрехата. Помни: За спортното бельо важи, че трябва да пасва като втора кожа. Прекалено тясно обаче долното велосипедно бельо също не би трябвало да е. То не трябва да те дразни в никакъв случай.
Предлага се и специално велосипедно бельо с компресионната функция. Такова избират по–амбициозните колоездачи. Тъй като това подобрява личните постижения благодарение на компрессионната функция.

 
AJAX Loader Icon