Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Спортни-, Вело боксерки, слипове

Специално велосипедно долно бельо с подплънки или без

Има два вида долни гащети за велосипеден спорт:
Това са къси или дълги гащета без подплънки и такива със седалищни подплънки. Първата категория велосипедно долнобельо, гащите (без подплънки) се обличат под специалния велопанталон, който е снабден с подплънка за седалището.
Късият вариянт е снабден със защита против вятър и студ и то в областта на кръста и на гениталиите.
Дългите крачоли на дългите долни гащи предпазват кракат от студ.
Това е наистина добър избор за всички велофенове които карат колело интензивно и през зимата. Много от тези продукти са изтъкани и от мериновълна, която е снабдена и допълнително с мембрана WINDSTOPPER®. Долните велогащи с подложка наречени още Innerpant или долни велогощетета предлагат качествена подложка, както е нормално при байкшортите.
МТБ-феновете предпочитат този вариант защото могат да облекат от горе просто лежерни шорти без да се лишават от комфорта на седалната подложка.
Долното велсипедно бельо трябва да е тясно и добре да пасва, да няма дразнещи шевове.
Ергономичните седални подплънки за жени и мъжеса снабдени с антибактериално покритие. Дишащите платове и материали от които са изработени долните велогащети поддържат кожата суха и климатизирана.
В нашия онлайн магазин ще намериш голям избор на маркови долни велосипедни гащета с подплънка или без – както за жени, така и за мъже.

 
AJAX Loader Icon