Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Маски (Goggles)

Купи маркови предпазни велосипедни очила тип Goggle!
МТБ- & MX-Маска, очила за планинско колоездене с изгодна онлайн покупка


Най-добрият избор за феновете на MX-спусканията и бързите МТБ-колоездачи е една добра и надежна маска, предпазни очила, предпазващи очите от неприятни и дразнещи пръски и насекоми.
Визията на тези очила е позната от подобните очила използвани в ски спорта например. Goggle са по принцип предпазни очила за даунхил-ездачи, ендуро любители, любители на планинското колоездене и мотокроса.
Този вид очила предпазват очите като позволяват в същото време един доста широк спектър на видимост. Типично широките ремъци осигоряват едно доста добра фиксация на очилата към главата.
Даунхил Goggles добре са напаснати към шлемовете за даунхил тип фулфейс както и към всички видове доунхил шлемове.
При покупка на такъв тип предпазни очила трябва да имаш напредвид преди всичко дали тези ти пасват Другото важно което трябва да се вземе под внимание при покупката на такива очила е да се съобразите и с предлагания UV защитен фактор, която предлагат слюдите им. Допълнителните дупки за по-добра вентилация вградени в рамката на очилата също са важен фактор както и дали очилата са снабдени с покритие против замъгляване (Anti-Fog).
Свалящите визири, слюди или фолия, които се лепят върху слюдата и при замърсяване по време на спускане могат да се премахнат, отлепят от слюдата бързо ще намериш при Хайбайк в категорията Аксесоари за очила.
За колоездачите изборът на стъкла или резервни слюди за предпазни байкочила е доста голям, от прозрачни слюди до такива които се затъмняват... до резеврни слюди в комплекта към очилата - има достатъчно добри решения на тази тема. В нашия магазин за MX- и МТБ предпазни очила Goggles ще намериш перфектните очила на изгодни цени, на известни марки в бранша като напр.
Oakley, POC, 100%, O'Neal и IXS.
 
AJAX Loader Icon