Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Къси вело панталони

Къси велопанталони: Шорти, къси панталони & Bib-Shorts

Късите велопанталони не трябва да имат само стилна визия, на първо място те трябва да предлагат добра функцоналност.
Висококачествените велопанталони се отличават с това, че са изработени от технически много добър плат, с вградена ергономична подложка с антибактериално покритие и функция за неотрализиране на миризми.
Едно дълго велосипедно пътешествие с подходящите къси велопанталони може да се окаже истинска наслада.
Но ако късите ти велопанталони не са удобни, имат прекалено много шевжве например и подложката също не е пасващата, то тогава велоприключението може да бъде прекратено преждевременно. Ако потта не се транспортира правилно, ако панталона убива и протърква кожата на места, тогава това всичко ще е свързано и с боежки, които няма да направят колоезденето приятно.
Внимавай при покупка и избор на къси велопанталони, на Bibshorts,взимай напредвид материала от който са изработени и дали са тествани с отлична оценка от байк-списанията и байк средите.
Колоездачи, които лошото време не може да ги уплаши могат да си носят винаги леки къси велопанталони за обличане върху друг велоклин отдолу. Така със сигурност не седиш на мокро седло и може да си завършиш тренировката сух. При Хайбак ще намериш пасващи къси велопанталони от най-различни категории, вело шорти, Bibtights и МТБ-шорти за мъже и жени както и късивелопанталони за юноши и деца.

 
AJAX Loader Icon