Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Градски и туристически велокаски

Велосипедна каска за градско и туристическо колездене

Дали ще караш в градска среда, ще си на велоизлет или на път за работа, велосипедната каска трябва да е част от екипировката ти – и то качествена! Велосипедната каска трябва да ти пасва идеално, да е лека и да гарнтира защитата на главата ти надежно. При каране на велосипеда ти рано сутрин при тъмни условия например каската ти трябва да има светлоотразителни елементи или вграден пасващ сигнален фар. От особено значение е пасващата форма на велосипедната каска. Ако каската ти убива и дразни тогава е разбираемо, че няма да я носиш когато караш колело, което не е за препоръчване. Купи изгодно велосипедна каска за градско или турискитческо колоездене, z.B. Giro 
 Caden City каскаВелосипедната каска трябва: Да те мотивира да я носиш. Каската трябва да пасва оптимално на формата на главата ти и при носене не трябва да те дразни. Със съответните регулиращи ремъци и или въртящо се регулиращо копчеповечето каски могат да бъдат индивидуално напаснати спрямо формата на главата на всеки строго и то индивидуално и прецизно. Чак при едно дълго пътуване с велосипед ще можеш да усетиш предимствата, положителните ефекти от въздушните канали вградени в каската. Тези въздушни канали предотвратяват силно изпотяване на главата, като спомгат за охлаждането на главата и регулация на въздушния поток под каската. Ето защо това е един от важните параметри, които трябва да се вземат под внимание при покупка на велосипедна каска. Градските каски ги има и като модели без везирна слююда. Ако караш колело при силно слънце или други лоши метероусловия, тогава можеш да помислшш за велосипедна каска с везирна, предпазна слюда. Такъв модел каска те предпазва надежно от силното слънце и от пръските на дъжда.
какво форма трябва да има твоата градска велосипедна каска, това зависи от твоите предпочитания. Тук важи: колкото по-хубава намираш каската си, толкова по-често ще я носиш. Повечето модели градски или туристически велосипедни каски имат в основата си стериопор, който е обхванат от покритие от пластмаса или карбон. Който желае велосипедната му каска да му гарантира максимална защита то той би трябвало да заложи на интегрираната в каската MIPS–ситема. Тази система се състои от различни слоеве от която е изработена каската,които предпазват главата от ротационни въздествия и сили. Заинтересуван ли си? Тогава разгледай нашата категория велосипедни каски и марките велосипедни каски които предлагаме!

 
AJAX Loader Icon