Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Обувки за МТБ велосипеди

Обувки за планинско колоездене с клик система или обувки за платформени педали? Купи качествени, маркови велосипедни обувки за МТБ.

Търсиш си Обувки за планинско колоездене с клик система или предпочиташ обувки за платформени педали?
Обувките за платформени педали на пръв поглед приличат на спортни обувки за всекидневна употреба, те са с мека, еластична подметка, която се напасва перфектно към платформени педали (наречени още "мечешки лапи", които се предпочитат в спортни дисциплини като напр. даунхил велоспускания и фририайд.
Типичните МТБ обувки за трейл фенове, рейсъри и др. са подходящи за комбинация с клик педали.
Това означава, че на подметката на обувката са изработени специални отвори, предназначени за закопчаване на специалните парчета, свързващи обувката с педала.
Чрез тази стабилна връзка между обувка и педал силата се предава не само чрез въртене на педалите, но и чрез издърпващо движение.
Парчетата пасват в дълбоката подметка на Обувките за планинско колоездене и така позволяват и нормалното вървене с такива обувки, което например с Обувки за шосейно колоездене не е никак лесно.
За спортни колоездачи, участващи и в състезания, обувката трябва задължително да е лека, но със стабилна подметка за да може силата да бъде предадана оптимално върху педала.
Обувки с мека подметка за туристически походи са доста удобни, имат и добро сцепление, на различни терени, особено когато трябва колелото да се носи на ръка.

Как да взема решение за покупка на обувки за планинско колоездене?

При взимането на решение, какви обувки за планинско колоездене да избереш и купиш, трябва да вземеш напредвид

  • - комфорта на носене на обувките,
  • - вентилацията на обувките,
  • - стабилността,
  • но най–важния аргумент за покупката е естествено Обувката
  • - да ти ПАСВА.

Богат избор на различни Обувки за планинско колоездене в онлайн магазина на Хайбайк.

В онлайн магазина на Хайбайк ще намериш обувки за планинско колоездене в най-различни ценови категории, от изгодните модели за начинаещи, до професионални модели с клик система или не.

Дали ще избереш,
- МТБ обувки за състезания,
- обувки за велосипедни походи,
- All-Mountain обувки или
- обувки за Alpencross с подметка Vibram®, решаваш според собствените си предпочитания.

Ние предлагаме и зимни обувки за МТБ както и обувки за всеки сезон (напр. с Gore-Tex® и неопрен).
МТБ Обувки, All Mountain обувки, платформени обувки или обувки с клик система, при Хайбайк ще намериш богат избор на Обувки за планниско колоездене В нашия онлайн магазин предлагаме голям избор на мъжки и дамски МТБ обувки на супер цени.

На това място трябва да кажем, че Парчетата за обувки (обикновено) НЕ се продават комплект с обувките. Пасващи парчета за МТБ Обувки ще намериш тук.

 
AJAX Loader Icon