Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Детски каски

Купи изгодно детска вело каска!

Безопасността на детето е изключително важна за родителите, особенно когато детето от ранна възраст е на колелото.
Ето защо покупката на детска вело каска трябва да се обмисли добре и да се приеме като добра инвестиция.
Дали ще е по пътя за училище, при тренировка или просто при игра – децата са особенно застрашени от падане и удър в областта на главата.
За съжаление децата не са способни правилно и точно да преценят опасностите, криещи се в пътното движение, към това включваме и недостатъчния им опит като начинаещи колоездачи, което ги прави особенно уезвими на пътя.
Ако детската вело каска не пасва оптимално, тогава хлапето много бързо ще почне да мрънка и да я отбягва. Ето защо при покупката на детска вело каска е особено важно, да се съобразите като родител както с вкуса, предпочитанията на детето към дизайна, така и с формата и размера на главата. По функционалност детската вело каска не отстъпва по нищо на велосипедната каска за възрастни. Детските вело каски просто са по–шарени, по–цветни, с различни мотиви, харесващи се на децата.
При подрастващите и юношите дизайнът на каските разбира се е съобразен с техните вкусове, което означава, че каската трябва да е "готина", тоест cool. Вело каски могат да се закупят и за най–малките, тъй като на тази възраст повечето от тях правят първите си опити на колоездач на колело без педали.
Велосипедни каски за най–малките препоръчваме впрочем също и на тези малчугани, които биват транспортирани от тати или мама на големия велосипед.
Детски вело каски при HIBIKE. Напр. Uvex Kid 2 от 46см обиколка на главата
 една много добра вело каска за малки децаАко ти е трудно да избереш от многото модели и марки точната вело каска за твоето дете, то те съветваме да тестваш каската на място.

Открий при нас богатия избор на маркови детски вело каски! Ние ти предлагаме Супер марки на изгодницени!
При нас ще намериш широка гама от вело каски за деца, от Детски вело каски за най–малките с обиколка на главата само 46 см до юношески вело каски с обиколка на главата от 58 см. Не изспускай нашите промоции и намаления на Детски велосипедни каски!

 
AJAX Loader Icon