Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Спортни- & слънчеви очила

Велосипедни слънчеви очила - повече от един аксесоар

Велосипедните слънчеви очила са повече от един аксесоар, особено при туристически пътувания в планинте, където слънцето е доста интензивно, като в Алпите например.
При такива условия е добре да носиш слънчеви очила за да предпазиш очите си. Прозрачни стъкла (без цвят) също са част от екипировката на колоездача, особенно тогава, когато времето е лошо когато е облачно или очилата ти трябват като проста защита на очите.
Спортните очила са доста практични слънчеви очила със сменяеми стъкла, така твоята рамка може да я използваш с различни видове стъкла.
Такива стъкла могат много лесно и бързо да бъдат сменени дори и по време на колоездене.
Слънчевите очила за колоездене по принцип са с доста по-големи стъкла от нормалните очила, които предпазват очите от мръсотия и насекоми,
но и от вятър. При нас ще намериш велосипедни очила за всеки вкус и потребности. Дали ще са велосипедни слънчеви очила или такива за свободното ти време при нас ще намериш голям избор на слънчеви очила.
Очила с цветни стъкла или велосипедни очила с допълнителна функция като например поли-филтър, водоустойчиво покритие, стъкла които автоматично си сменят цвета в зависимост от светлината и много други.
Подробна информация за всички специфики на стъклата и очилата ще намирш,в нашия Know-How-пост за очила & стъкла.
Забавлявай си при покупката си на слънчеви очила на нашия сайт!
Открий предложенията на очила от марките Oakley, Uvex, POC., за жени, мъже и деца.
Ние ти предлагаме оптимално добри велосипедни очила с доставка до всяка точка на света!

 
AJAX Loader Icon