Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Дамски вело-каски

Избери една категория:


Дамски Велосипедни каски: шосейни велосипедни и МТБ–каски

Всички дами, любителки на вело спорта ще намерят тук подходящата вело каска – гарантираме! Предлаганият от нас избор на Дамски Велосипедни каски е огромен! Разбира се, ти си решаваш за какви цели ти трябва каската и какви са ти личните изисквания към нея. Основната функция на вело каската е да те предпази в случай на непредвиден инцидент и да гаратнира надежно безопасността ти. Ето защо пасващия размер е най–важния фактор, който трябва да вземеш под внимание при избора си на модел велосипедна каска! Вело каската в никакъв слачай не трябва да ти стяга, но и не трябва да ти е голяма. Само тогава, когато каската безпроблемно пасва на главата е възможно при падане рискът от контузии да бъде ограничен до минимум.

Купи дамски вело каски в онлайн Веломагазина на HIBIKE. Дамски MTB каски и шосейни вело каски

Преди да бъде разпространена в търговската мрежа една вело каска трябва да отговори на определената за качество норма DIN EN 1078. Също така знака за контрол CE, трябва отчетливо да показва, че каската е оригинал и минала успешно сертифицираните проверки за качество. Между другото в много страни носенето на вело каска е задължително. В Германия напр. не може да участваш във вело състезания на шосе без каска. В свободното си време и при велоспускания и вело походи сам си решаваш дали да носиш каска или не. Но едва ли на някой, пък най–малко на амбиционираните колоездачки безопасността им ще им е безразлична.
Дали ще избереш Дамска МТБ-Каска, каска за шосейно колоездене или спортен, аеродинамичен модел каска за състезателни колодрумни надбягвания за дами – това зависи само от твоите лични спортни цели.
Много жени носят стандартен модел велосипедна каска Unisex-Modell, такива, каквито може да намериш под нашата обща категория “Каски. Някои почитателки на вело спорта обаче са по–взискателни и предпочитат точно дамски модел Велосипедна каска, или пък по–тесен модел, който пасва. Виж нашите предложения за специални дамски вело каски, които биват предлагани от доста фирми в бранша.

Различни велосипедни каски – различни стилове колоездене

При нас ще намериш Различни велосипедни каски и то според стила колоездене. Предлаганите от нас дамски вело каски са разделени основно на две големи групи:

Какви са разликите ли? MTB–каската е спортна каска–шлем и подходяща за Offroad-Вело приключения отличаваща се отпред понякога с вградена слюда, която предпазва от слънце, пръски, прах и т.н.
Каската подходяща за шосейно колоездене е по принцип с по–издължена форма, конструирана така, че да подобри общата аеродинамика на велосипедиста. Велосипедната каска носена при колоездачни състезания и маратони по шосе, асфалт, е свръх лека и се отличава с многото на брой вентилационни отвори.
Кой вид велосипедна каска е най–подходяща, това всяка колоездачка преценя сама.
Открий твоята нова вело каска в онлайн Веломагазина на HIBIKE. Между другото: Всички видове MX-, Downhill-Fullface-каски, които не са специално дамски, ще намериш в нашия Общ каталог.
Приятно пазаруване!

 
AJAX Loader Icon