Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Предпазен колан за кръст и бъбреци

Колани и грейки: Протекторни колани за бъбреци, Протекторен колан за кръст, Грейка за бъбреци, предпазен колан за бъбреци

В нашия богат асортимент от велосипедни артикули ще намериш както надежни Протекторни колани за бъбреци, коита предпазват долната коремна част и зоната на бъбреците от удъри при евентуално падане, така и подходящи Грейки за бъбреци.

Грейки за бъбреци

Грейките имат способността да затоплят областта на бъбреците, но не трябва и не мотаг да се използват като протектори на тази зона от торса.
Грейките за бъбреци са изработени в повечето случаи от ветроустоичиви и софт–шел материали и са често подплатени от вътрешна страна с плат от затоплящ Fleece. Анатомично добре пасващата кройка на Грейката за бъбреци гарантира достатъчно свобода на движенията. Ширината ѝ се регулира при повечето модели с предни ремъци с лепки.

Предпазни колани за бъбреци

При Коланите за бъбреци, при които предпазващите свойства са приоритет, се използват по–здрави материали. Много от моделите имат пришити стабилизиращи ленти от еластичен, но здрав материал. За да бъде осигурено оптималното разпределение на евентуалния удър, тези протектори се изработват от мрежести материали, каквито напр. са коланите за бъбреци на марката Troy Lee Designs.
Както при грейките така и при предпазните колани за бъбреци производителите на качествените колани залагат и на специалната кройка, която да гарантира на колоездача максимален комфорт и свобода на движенията.

 
AJAX Loader Icon