Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката
🎁 VOUCHER 10% on EVERYTHING in stock >

Протектори за гръден кош (броня), ризници

Купи професионална МТБ протекторна броня за гръден кош


С протектор броня (англ. Chest Protector), тоест протектор за гръден кош ще се облече опрделено този, който си пада като колездач по по–бързите и стремглави спускания, като напр. любителите на планинското колоездене или тези на мотокроса.
Този вид протектори изпълняват функцията на Предпазваща ребрата и гръдния кош Броня които при удър и падания могат да се наранят сравнително лошо.
В зависимост разбира се от модела, протектора броня може да се облече и под тениската/трикото, както и да се комбинира с пасващи протектори за гръб и врат.

Съвремени материали– Гарантирано качество на МТБ протекторите броня

Съвремените материали от които се изработват протекторите броня позволяват един значително по–дъбър комфорт на носене.
За да се поеме, абсорбира удъра максимално най–добре се използват при производството на броните материали като високочаствена пяна, различни специални компоненти за предпазната черупка, така че рискът от евентулания удър да бъде сравнен до минимум.
За да не се "пърже/поти колоездача в собствения си сос" при носенето на такава протекторна броня за гръден кош, много от фирмите производители въвеждат вече в производството на този вид протектори, като стандарт и знак за качество, висококачествени дишащи материали.
Ако си любител именно на бързите и екстремните вело спускания и скокове, ти препоръчваме да обърнеш внимание на собствената си безопасност. Определено си заслужава инвестицията в една надежна протектор броня.

 
AJAX Loader Icon