Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Детско байк-облекло

Моля избери една категория:


Голям избор на велосипедно облекло за деца: Вело екипировка за деца/ Детска вело екипировка

Подходящата вело екипировка определено допринася както при големите така и при децата и подрастващите спортисти/ велосипедисти да се се чувстват комфортно и в “свои води“. Разбира се при избора на велосипедно облекло за деца цветовете и дизайна са фактори от първостепенно значение – на кое дете не му е важен цвета, формата, дизайна на тениската, якето или обувките и др.? Детски вело трика в спортния, къс вариант, класически или пък лежерни мотокрос–трика с дълъг ръккав (Longsleeve) за по–стръмни и диви спускания. Байк–трика с дълъг ръкав са особено предпочитани от подрастващите падащи си осомено по планинските спускания в MTB–стил. С подобен Racing-Outfit малките изразяват желанието си да подобават на своите спортни кумири, което е съвсем нормално.
За младежи и деца освен джърсита, байк–трика се предлагат и тясно изрязани Детски вело панталони с интегрирана седална подложка, както и по–широко скроени модели спортни къси шорти или къси панталони, които могат спокойно да се носят и през свободното време.
Функционалното спортно бельо не е само лукс за големите! Детските модели фукционално спортно бельо са специално създадени за младите начинаищи велосипедисти, които тренират с амбиция и хъс. Но разбира се и за тези, които отдават голямо значение на комфорта по време на спортната байк–тренировка. Дали ще е специална долна тениска, която да регулира температурата по време на зимни вело–тренировки и походи, или лека, лятна такава, трансортираща потта и охлаждаща тялото на спортиста – това е въпрос на личен избор, които младите атлети, както впрочем и големите, трябва да направят сами.

Модни и готини тениски на Fox, Sombrio и др.

Модни, готини Суичъри/ Суичъри с качулка и Тениски на известни MTB-марки – това често е едно от желанията на подрастващите байкъри, колоездачи или младите любители на колоезденето. Тениска на Fox например е идея за подарък послучай рожден ден, коледа или др. С избраното лого на тениската си всеки юноша желае да покаже (като напр. тениска на Fox), коя марка му е любимата, и то извън трейлове и писти.

Безопасността на децата и подрастващите колоездачи: Вело якета със светлоотразители

Хубаво е да покажеш и да се похвалиш, че имаш тениска на известна вело/байк марка, но вело екипировката се отличава и с по–практичната си функция, а именно че гарантира безопасността на колоездача. Вело якето например не те предпазва само от дъжда. С пришитите светлоотразителни рефлектори специалното вело яке спомага за това да бъдеш забелязан навреме. Якета/ Вело якета което допринася доста за безопасността ти като колоездач! Така напр. децата бързащи сутрин с колелото си за училище имат по–големи шансове да бъдат забелязани навреме като участници в пътното движение, в сравнение с тези които няман никакви рефлектиращи и светлоотразителни знаци.

Онлайн магазин за детска вело екипировка. Купи при HIBIKE изгодно Детско и Юношеско велосипедно облекло .

В нашия онлайн Вело магазин за детска вело екипировка предлагаме специално спортно облекло за велосипедисти както и спортно и лежерно облекло с високо качество и изгодни цени. При нас ще намериш Вело екипировка за малки и големи, въобще спортно облекло на известни Bike-Wear марки. Открий нашите онлайн предложения за детско и юношеско байк облекло, в специализирания ни Детски и Юношески онлайн Веломагазин.

 
AJAX Loader Icon