Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Главини за Фетбайк

Главини за Фетбайк

Велосипедните Главини за Фетбайк представляват група компоненти, които трябва да се разглеждат сами за себе си. Те се предлагат с различни ширини и възможности за монтаж към рамата. Също така може да се избират и с различни видове свободни движения. Вариантите са толкова много, че човек много лесно би загубил ориентация. Тук ще се опитаме да изясним поне най–важните параметри и факти около велосипедните главини за Фетбайкове!

Монтажните размери за фетбайк–вилки са различни и то в зависимост от производителя: Така напр. моделът на марката Surly “Surlys Pugsley“ се предлага с размери 135 мм, моделът на марката Salsa “Salsas Makwa Carbongabel“ обаче е с размери 142 мм, в сравнение с моделите “Rock Shox Bluto“ и карбоновата вилка на “Specialized Fatboy“ които достигат дължина до 150 мм и имат диаметър на оста между 9 мм и 150 мм за преходни оси.

Предлаганите от нас Plusbikes имат монтажни размери от 100 мм и автомат (Surly Krampus и ECR) до 110 мм и 15 мм преходна ос, което отговаря на монтажните размери на типа "Boost".
Фирмите Trek и Specialized предлагат такива модели. Сигурни сме, че и много други приозводители ще ги последват.

Какво трябва да имаме напредвид при покупката на велосипедна главина, особено за фетбайк?

В сравнение с нормалните планински велосипеди, при “дебелите“ велосипеди, при фетбайковете, важи с още по–голяма сила факта, че каплите им трябва да са възможно по–леки, за да може теглото, което ротира да е възможно по–малко.
Спестяването на тегло започва още при избора на пасваща главина. Ако си сглобяваш сам фетбайка, по–точно каплата му, трябва да си избереш възможно по–лека главина, която естествено да пасне и на бюджета ти.
Разбира се, че и качеството е от значение.
За да си монтираш индивидуален фетбайк, имаш възможност да избереш между различни цветове главини.
При нас може да се довериш на факта, че всички модели велосипедни главини са на реномирани фирми и с високо качество.
Всички модели функционират надежно и са снабдени с висококачествени части.

 
AJAX Loader Icon