Изгодна доставка до всяка страна
От 20 години онлайн!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Количка
 
Доставка до: BG

Код на ваучера:

Предишно търсене:
Mavic - Bekleidung (281)
Ion (297)
EVOC Раници (37)
Shimano (1000)
Hope (601)
Nav
Nav
4

Услуги & Консултиране

УСЛУГИ (специализирани консултации) и Велосипеден сервиз от Хайбайк в магазина в Кронберг


Хайбайк предлага в магазин си в Кронберг освен богата гама на Вело продукти и Вело екипировка също и висококачествени УСЛУГИ, специализирани консултации, включващи Велосипеден сервиз, компетентни съвети, касаещи всичко на темата ВЕЛОСИПЕД.

Ето списък на едни от най–търсените услуги:

  • Байк-СКЕНЕР
  • BG-Fit триизмерно напасване на велосипед и вело–обувки
  • Монтаж на индивидуално планувани велосипеди
  • БАЙКФИТИНГ – анализ и регулиране на ергономичната специфика на колелото към физиката на велосипедиста
  • Polar – сервиз и услуги свързани с поддържането и експлоатацията на пулсомери
  • Shimano Custom Fit – услуга за напасване на вело–обувки


Байк-СКЕНЕР

Към страницата на RadLabor

Патентованият Байк-СКЕНЕР на фирмата RadLabor представлява една компютърна система за БАЙКФИТИНГ, от типа “high-end“, предназначена за измерване, регулиране & оптимално напасване на колелото и велосипедиста един към друг. Колелото и тялото се измерват с лазер, след което в кратък срок колелото се регулира, така че да пасне към физиката на тялото.
Тази услуга се предлага ексклузивно в нашия магазин в Кронберг!

Цена: 60,- €

Bike-Scanner


BG-Fit Метод за триизмерно напасване на велосипед и вело–обувки

Specialized BG-Fit

Методът BG-Fit за триизмерно напасване на велосипед и вело–обувки ти дава възможността да избереш твоя велосипед и твоите вело–обувки перфектно, съобразявайки се със спецификата на твоята физика така, че да бъде постигната висока ефективност в спортно и здравословно отношение. Чрез този метод се прави с помощта на специален тест изследване на твоята телесна физика и възможности, които в последствие се взимат под внимание при определянето на твоите лични, спортни цели и изисквания към колело ти. Този тест може да се направи както за велосипедисти занимаващи се професионално с колоездене, например с цел да се подготвят оптимално за състезание, така и от любители колоездачи.
С този метод могат да бъдат установени само проблеми и дефицити свързани със стойката на колоездача, които в последствие да се вземат под внимание при регулирането и напасването на велосипеда. ВНИМАНИЕ! Тук не става въпрос за спортно–медицински съвети или лечение! В случай на дефекти на опорно–двигателната система на велосипедиста, които изисвкват медицински съвет или ортопедична намеса, този тест не може да бъде проведен или може да се проведе, но само частично.
За провеждането на това триизмерно напасване трябва да си отделиш 80-150 минути време. Трябва да си донесеш велосипедът, обувките и спортното си вело–облекло. Молим предварително да си уговориш час за провеждането на тази вид услуга като дадеш и данните на колелото което караш. Така нашият обучен персонал ще може да прецени предварително, кой точно колега да организира за съответната дата, познаващ материята в детайли.

Виж тук как протича измерването по метода BG Fit . Тук с участието на триатлета Мартин Хайнрих, за който проведохме измерването с нагледни цели, ще може да видиш как бе проведено напасването на неговия бегач.

Цени:
130,- € без Specialized High Performance стелки
150,- € със Specialized High Performance стелки (препоръчано, защото е необходимо за напасването на ротацията на колянната става към позицията на стъпалото)

Резервиране на час
Изпрати ни просто един имейл на адрес laden.kronberg@hibike.de посочи желана дата, обади се на телефон: 06173-92390 или ела директно в магазина ни и си уговори на място час и дата.
Молим да се вземе под внимание, че този вид услуга не може да се проведе спонттанно, без уговорени предварително дата и час, тъй като за тази са нужни специално обучен персонал и време.

Повече информация за програмата на Specialized BG-Fit ще намериш тук на този линк (английски) или на този PDF–файл (немски)


Монтаж на индивидуално планувани велосипеди

Santa Cruz

Отдавна мечтаеш за велосипед с индивидуална, избрана лично от тебе визия – твоето колело–мечта? Един байк като всички останали от магазина не е за теб, защото имаш специални изисквания и представи за всяка отделна част по твоето колело и защото не се задоволяваш с наполовина реализирани неща? Ето тук, при нас, си на правилното място. Тъй като “Custom“ е една от нашите страсти!

Ние ще ти сглобим твоетто колело–мечта от рамката до ниплите на спиците с възможно най–личнита и индивидуална визия. Ще вземем под внимание всички твои идеи и желания. Без значение дали искаш колело, което просто да хваща окото, да е направено за чупене на състезателни рекорди или желаеш просто чисто практично колело с висока функционалност, отговарящо на твоите представи - ние ще се справим, убедени сме!
Ние работим с фирми–производители като Intense, AX-Lightness, Lightweight, Santa Cruz, Specialized S-Works, Storck, и др. и разбира се с пасващите компоненти и части на всички актуални, водещи фирми. Без значенние дали ще е шосейно колело, бегач, планински велосипед, градски ..., ние отделяме време и внимание на всяка мечта!

Ела на място, виж нашия сервиз, убеди се и си уговори час!


БАЙКФИТИНГ – анализ и регулиране на ергономичната специфика на колелото към физиката на велосипедиста

bike-fitting

Едно ново колело, дали ще е купено за ежедневни или спортни цели трябва най–вече да пасва! Само тогава удоволствието от карането му ще е гарантирано.
За да си сигурен, че седиш правилно на твоето ново колело ще те измерим профисионално със системата BIKEFITTING ще определим необходимия размер на рамката, както и размерите на различните компоненти по колелото. В зависимост от твоите представи и нужди ще потърсим заедно с теб пасващо колело, ще ти нагласим позицията на седалката спрямо твоята големина и желания. Съответно ще напаснем и всички пружинни елементи по колелото.


Polar – сервиз и услуги свързани с поддържането и експлоатацията на пулсомери

Polar

HIBIKE е лицензиран сервизен център на фирамата Polar. Ние имаме обучен персонал, който е в състояние да ти даде оптималните съвети при покупката на правилния пулсомер. Попитай в магазина за някой от нашите специалисти.

Освен това при нас може да смениш батериите на следните модели пулсомери:
FA20, FT40, FT60, FT80, FT4, FT7, CS100, CS200, CS400, CS600, CS600X, RS800, RS800X, S1 и S3 със сензор за пробег, G1 и G3 GPS-Sensor


Shimano Custom Fit – услуга за напасване на вело–обувки

Shimano Shimano Custom Fit

Ние сме лицензиран дилър наShimano Custom Fit и като такъв в състояние да напаснем чрез метода на термично оформената стелка, оптимално твоите планински или шосейни вело–обувки към твоето стъпало/ крак. Как точно действа тази напасваща система, може да видиш на тук приложеното видео от Shimano.Уговаряне и запазване на час:
Процедурата по напасването на обувките трае около 30 до 45 минути. За да може да извършим процедурата по измерването и напасването на обувките с необходимото спокойствие и време, както и за да може да приготвим необходимите материали за желаната дата, е необходима предварително уговорката с нас за дата и часа на услугата.
Прати имейл на адрес laden.kronberg@hibike.de с желания час и дата за тази услуга, обади ни се на телефон (06173-92390) или ела в магазина ни в Кронберг, за да си уговориш час и дата на място.

Цени:
Ако си купил твоите Shimano-обувки при HIBIKE услугата Shimano Custom / “горещо–, термично оформяне на стелката“/ вкл. напасването към крака с вакуумна помпа, ще ти струва за чифт обувки само 35 €.
Разбира се ще оформим и напаснем твоите обувки Shimano даже и да не си ги закупил при нас. В този случай обаче цената на услугата за чифт обувки е 50 €.

 
AJAX Loader Icon