Изгодна доставка до всяка страна
От 20 години онлайн!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Количка
 
Доставка до: BG

Код на ваучера:

Предишно търсене:
Ion (297)
EVOC Раници (37)
Shimano (1000)
Hope (601)
SRAM (564)
Nav
Nav
4

Протектори

Избери категория от менюто Протектори и Защитно Вело Облекло за планинско колоездене:

Защитно, предпазно Вело Облекло Онлайн:
Маркови МТБ– и Даунхил–Протектори на изгодни цени

Една от основните функции на специалното Защитно, предпазно Вело Облекло е да осигури определена, надежна защита на тялото на колоездача при удар или нараняване, като напр. при падане. Съвремените модели Вело протектори, протектори за планинско колоездене, са технологично погледнато високо развити продукти, при които прилагането на най–новите технологии и иновативни материали имат за цел да абсорбират колкото е възможно повече от удъра.
Ако си любител на екстремните планински колоездачни дисциплини като Даунхил напр., Enduro-Race или Dirtjump определено знаеш да цениш качествените МТБ– и Даунхил–Протектори, предлагани специално за този вид спорт. Вероятността от нараняване на колената, лактите, долната част на крака, гърба, главата и гръбнака естествено е доста висока, особено при бързи скокове във въздуха или бързи спускания.

Незабравяй!: Дори и да си професионалист и горд с факта, че владееш тънкостите на тези екстремни колоездачни дисциплини, трейловете в дивата природа крият доста изненади и предизвикателства, които никой не е в състояние да предвиди и планува предварително. Не пренебрегвай този факт! Дори и да си сигурен в стила и техниката си на каране трябва да си готов за изненади – не един и два опитни планински колоездачи са прижевявали тежки инциденти... В такъв случай ще си определено благодарен ако броя на нараняванията ти е сведен до минимум и то благодерение именно на подходящо Предпазно Облекло за колоездене.

Предлаганите съвременни модели Вело протектори гарантират висок КОМФОРТ на носене, като напр. не претъркват кожата и не пречат при въртене на педалите.
Едни от стандартните ЕКСТРИ с които се предлагат повечето съвремени Вело протектори са напр.:

  • високоустойчив на скъсване найлон,
  • абсорбираща ударите подплата,
  • антибактериална мрежа способна да абсорбира влагата
  • както и
  • щитове изработени от абсорбиращ ударите полипропилен с двойна плътност
  • .

С избора на качествено протекторно Облекло определено може да се предпазиш от най–лошото. Този, който се спуска без Защитно Облекло за колоездене рискува най–вече типичните за байкърите удъри и наранявания в областта на коленете, лактите, гърба, таза или подлакътника.

В нашиая специализиран Онлайн веломагазин за Вело протектори ще намериш различни видове Защитни и предпазни облекла и протектори като напр.:
Протекторни якета и елеци както и протекторни ризи,
Протекторни панталони,
Наколенки/ Протектори за коляно (Knee Guard)
Налакътници/ Протектори за лакти (Elbow Guard).
Убеди се в качеството на марките които предлагаме: Poc, IXS, Dainese, 661, Alpinestars и др.

Голям избор на Защитно облекло и протектори за Downhill, MX, MTB

 
AJAX Loader Icon