Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

GORE BIKE WEAR Магазин на марката

За марката GORE BIKE WEAR

За марката GORE BIKE WEAR®

В GORE BIKE WEAR® имаме голям интерес към темите за защита от атмосферни влияния и управление на температурата. От спортно бельо за различни сезони до галоши за сняг и студ.
С широка гама от велосипедни облекла, GORE BIKE WEAR® поставя истински стандарти. Освен всичко друго, марката предлага велосипедни фланелки, якета, жилетки, велосипедни шорти, чорапогащници и ръкавици.
С продукт GORE BIKE WEAR® не очаквате нищо по-малко от най-високо качество, комфорт и високотехнологична функция.
Трудно е да пренебрегнем термините "GORE-TEX®" и "WINDSTOPPER®", когато става въпрос за спортен текстил. Всички продукти с високотехнологичната функционалност на материите GORE-TEX® са трайно водоустойчиви, ветроустойчиви и дишащи!
Марката гарантира, че ще ви запази сухи и топли.
Тъканите WINDSTOPPER® са абсолютно устойчиви на вятър, много дишащи и водоотблъскващи.
Предлагат надеждна защита срещу охлаждащия вятър. И двете са търговски марки на W. L. Gore & Associates и са известни на всеки спортист.
В GORE BIKE WEAR® жените и мъжете могат да намерят премиум облекло за колоездене за широк спектър от колоездене.

Това, което трябва да се подчертае, е новият принцип на Outfit System, на който GORE BIKE WEAR® разделя своите продукти. Това означава, че се предлагат различни фамилии продукти: В крайна сметка има разлика дали сте състезателен колоездач или амбициозен целогодишен планински колоездач. Всяко продуктово семейство е проектирано да отговори на очакванията на конкретен тип планински велосипед или шосеен велосипед. „Различните елементи от облеклото в нашите системи за облекло са координирани така, че когато работят заедно, те осигуряват най-високо представяне.
Те са проектирани и проектирани по такъв начин, че да си пасват идеално по отношение както на концептуалната идея, така и на външния вид ."
казва GORE BIKE WEAR®.
Леко тегло, високотехнологични, здравина, това са термини, които описват например системата за екипиране на планински велосипеди. В съчетание с комфорт и защита от атмосферни влияния извън пътя.

GORE, GORE BIKE WEAR, GORE RUNNING WEAR, GORE-TEX, GTX, WINDSTOPPER, ГАРАНТИРАНО ДА ВИ ПАЗИ СУХИ са търговски марки на W. L. Gore & Associates. Основана през 1958 г. в гараж от Бил Гор. По това време той разпозна потенциала на PTFE (политетрафлуоретилен, мембрана „Gore-Tex”) в изследователски отдел на химическа компания. Днес GORE е лидер на пазара за мокър PTFE. Ние сме дилъри на GORE BIKE WEAR

За магазина на марката GORE BIKE WEAR

В магазина на маркатаGORE BIKE WEAR на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Ръкавици с дълги пръсти, Панталони/ Велопанталони – къси, Спирачки – резервни части за дискови спирачки и още повече.
 
AJAX Loader Icon