Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Nokian Магазин на марката

За марката Nokian

В нашата селекция от Nokian ще намерите основно гуми с шипове за велосипедисти, обичащи снега, които търсят прилично сцепление и опора в снега, както и гуми за туризъм. Финландският производител е специализиран в темата за придвижване в „Северни условия“. Ако живеете в райони, характеризиращи се със сняг и зимни горски условия, вие сте в най-добрите ръце с Nokian, тъй като те знаят какви са изискванията към зимните гуми.

Nikian Tyres е основана като компания във Финландия през 1988 г. Suomen Gummitehdas Oy е основана през 1898 (!) и тук са корените на днешната компания Nokian. Фабриката Nokia е основана през 1904 г., а производството на гуми за велосипеди започва през 1925 г. Следват автомобилни гуми през 1930 г., а първите зимни гуми за автомобили са произведени тук през 1934 г. Нова фабрика за гуми е открита за Nokia през 1945 г. и десетилетия по-късно (2005 г.) последва втора фабрика във Всеволожск (Русия). В по-съвременни времена компанията постави световен рекорд през 2013 г. (това не беше първият им), карайки с колосалните 335,713 км/ч върху лед. Междувременно беше основано голямо разнообразие от търговски компании в Китай, Беларус, Кадахстан, Украйна и Чехия (за да назовем само няколко) и победите в тестовете подчертаха успеха на компанията.
Подобно на компанията за електроника Nokia, производителят на гуми беше от голямо значение за днешната финландска икономика. Сега един от най-големите скандинавски производители на гуми, с над 170 търговски клона в Норвегия, Естония, Финландия, Швеция и Русия.

За магазина на марката Nokian

В магазина на маркатаNokian на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Спирачки – резервни части за дискови спирачки и още повече.
 
AJAX Loader Icon