Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

sixsixone Магазин на марката

За марката sixsixone

За марката SixSixOne

SixSixOne - 661 - това е не само телефонният код за Валенсия/Калифорния, но и марката за професионалисти и любители на колоезденето, която е базирана точно на това място. Марка, която олицетворява забавлението на две колела. Велопротекторите, ръкавиците и шлемовете на марката с трите номера са изключително популярни сред спускачите и гравитационните атлети от години.
Логото 661 се превърна в неразделна част от световните писти, паркове и пътеки. SixSixOne си направи солидно име, особено в областта на защитното облекло за велосипеди (протектори за колоездене).
Използвайки революционната технология d30, SixSixOne прокарва нови позиции по отношение на защитата и по този начин отговаря на непрекъснато нарастващите изисквания към драйверите и материалите.
В допълнение към защитната функция, 661 се фокусира и върху ергономичността, дизайна и справедливото съотношение цена-производителност.
Марката предлага не само велосипедни ръкавици, протектори и каски (MTB каски, каски за цялото лице, а също и детски каски), но и някои други текстилни изделия като велосипедни фланелки, панталони, стилни качулки, шапки и обувки за свободното време.
Открийте асортимента в магазина SixSixOne онлайн на HIBIKE!
SixSixOne е основана в Южна Калифорния през 2000 г.

За магазина на марката sixsixone

В магазина на маркатаsixsixone на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, Ръкавици с дълги пръсти, Спирачки – резервни части за дискови спирачки, Индустриални лагери (капсуловани) и още повече.
 
AJAX Loader Icon