Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Sunline Магазин на марката

За марката Sunline

Sunline от Калифорния, Слънчевият щат, управлява балансирането на хардкор части: красиви, леки и издръжливи.
Без значение дали сте планински ездач, ендуро колоездач, фрийрайдър или спускач, Sunline има точните части за вас.

Основателят на компанията и собственик на марката Еди Коул, основателят на Answer Products, успя да приложи успешно дългогодишния си опит в производството на леки и издръжливи компоненти за MTB и MX. Предпочитаният производствен процес е CNC фрезоване от масивен алуминиев блок. Използва се кован основен материал, на който след това се придава крайна ъглова форма чрез фрезоване.
Бяха използвани компютърно подпомагани методи за оптимизация, за да се определи форма, която пренася силите, въведени върху материала, по възможно най-добрия начин. Елегантното покритие на компонентите Sunline в шикозно сиво Sunline също е несравнимо. Всички лога и маркировки са лазерни, кормилото има разделение по дължината за скъсяване, ако са твърде широки за вас.
Дръжките съчетават твърд алуминий със супер здрава, мека гума. И това също в различни форми, цветове и диаметри.

Ако хардкор компонентите могат да бъдат секси, то частите на Sunline определено са един от тях.

За магазина на марката Sunline

В магазина на маркатаSunline на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Очила, Панталони/ Велопанталони – дълги и още повече.
 
AJAX Loader Icon