Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Tifosi Магазин на марката

За марката Tifosi

За марката Tifosi

С очилата Tifosi винаги сте прави. Tifosi е американска марка очила за спортни ентусиасти.
Това означава качество, стил, функция и ценности. За кратко време Tifosi се превърна в призната марка в сектора на открито, независимо дали колоездене, бягане или голф. Това е мястото, където се разработват технически усъвършенствани очила.
Леките рамки са изработени от специален найлонов материал, те са издръжливи и особено гъвкави. Регулируемите дръжки осигуряват перфектно прилягане и опора на ушите, както и подложките за нос.
И двете са оборудвани с хидрофилна гума, която осигурява оптимално сцепление, дори когато се потите повече и повече. Очилата впечатляват с вентилационни отвори, предотвратявайки запотяването. И тъй като Tifosi Optics е убеден в своя продукт, всички слънчеви очила предлагат доживотна гаранция срещу дефекти от страна на производителя.

Относно лещите:
Всички лещи Tifosi са изработени от устойчив на надраскване и разбиване (без раздробяване) поликарбонат. Всички лещи не само предлагат оптимална защита срещу вредните UVA/UVB лъчи, но и елиминират неприятните изкривявания и предлагат покритие против отблясъци, което намалява ненужните отблясъци и по този начин предотвратява умората на очите. Остро зрение със 100% UV защита! Много модели имат американски сертификат за стандарти ANSI Z87.1.
Това са строги разпоредби, които определят стандартите за "предпазни очила и устойчивост на удар на защитните очила" на американския пазар. Повечето модели имат система за сменяеми лещи, която позволява бърза и лесна смяна на повече или по-малко оцветените лещи.
Очилата не само впечатляват от гледна точка на функционалност, но и визуално са истински лайфстайл продукт, благодарение на модерните цветове и дизайн.
Всички очила Tifosi се доставят в твърд калъф с цип и торбичка от микрофибър.

Ние сме търговци на Tifosi„Tifosi“ е италиански за термина супер фен или описва страстен спортен ентусиаст. Което има за цел да изрази кои са Tifosi Optics и за кого разработват очилата си. Страхотни спортни очила на най-високо ниво. Тук не само се разработва, но и се тества и тества - дори при екстремни условия. Tifosi Optics, Inc. е основана през 2003 г. от Джо и Елизабет Ърли.

За магазина на марката Tifosi

В магазина на маркатаTifosi на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Седалки, Спирачки – резервни части за дискови спирачки и още повече.
 
AJAX Loader Icon