Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Butchers & Bicycles Магазин на марката

За марката Butchers & Bicycles

За Butchers & Bicycles – E-Товарни велосипеди за цялото семейство

„Butchers & Bicycles“ – „Колбасарница и Колела“, как пасва това?
Продуктите на фирмата „Butchers & Bicycles“ са се виждали по улиците на месопреработвателната индустрия в датския Копенхаген.
Желанието да създадат велосипеди, които да заместят автомобила, при което да ти дадат и незабравимо изживяване - това е било мотивацията на датчаните да разработят Товарни велосипеди с доста иновативна мисъл.
От тогава датчаните произвеждат наистина стилни и иновативни Е-Товарни велосипеди, които могат да се използват както за покупки така и за семейни излети.
Факторът, който отличава датските E-Cargo Bikes от масата други е „Built-to-tilt“-технологията, която позволява на целия байк да завие при влизане в завой. Какво става тогава ли?
Чувството за каране е уникално, като да караш в две ленти е.

Butchers & Bicycles: Датски триколки, модерни и иновативни, за ултимативно вилоизживяване

Не ти се налага да правиш нито един компромис с датските триколки на
Butchers & Bicycles – те комбинират удоволствие с карането на колело и нуждите, произлизащи от това.
С Товарните Е-Колела или триколки на „Butchers & Bicycles“ се освобождаваш от ежедневния стрес като ти остава повече време за твоите любими и семейство.

За магазина на марката Butchers & Bicycles

В магазина на маркатаButchers & Bicycles на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Спирачки – резервни части за дискови спирачки, Седалки и още повече.
 
AJAX Loader Icon