Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Pas Normal Studios Магазин на марката

За марката Pas Normal Studios

Функционално велооблекло и екипировка от Дания - Pas Normal Studios

Pas Normal Studios е със седалище в Копенхаген и от там разработват и продават модерното си функционално велооблекло и екипировка в целия свят. Целта им? Перфектната комбинация от естетика и функционалност като гаранция за успешно качество на велооблеклото, което предлагат. За да постигнат целите си датчаните работят постянно върху нови и иновативвни решения и разработки, дизайн,
технически решения и идеи се вкарват в продуктите им за да революционират олбеклото на колоездача трениращ шосейно колоездене.
Да си поставиш такава висока цел „не е нормално“ както го издава и френското име на компанията, което датчаните са си избрали.

От страстта към колоезденето датчаните създват велокипировка за амбициозни колездачи.

Pas Normal се ориентира и предържа към трендове в цветовите предпочитания и желания както и в трендове в дизайна. При датчаните качеството е най-важно, ето защо всеки продукт се създава с любов към детайла, произведен РЪЧНО перфектно напаснат към изискванията на клиента.
Pas Normal Studios произвеждат дизайна и продуктите си визирайки нуждите на колоездачите, които ги купуват и носят.

За магазина на марката Pas Normal Studios

В магазина на маркатаPas Normal Studios на HIBIKE ще намерите общо 1000 различни продукта на ненадминати цени с доставка до цял свят: Инструменти (ръчни-/ специални инструменти), Каски – резервни части за каски, ???????? ?? ??????? ????????, Очила, Панталони/ Велопанталони – дълги и още повече.
 
AJAX Loader Icon