Изгодна доставка до всяка страна
25 години!
Над 100.000 артикула!
1.000м² магазин в гр. Кронберг
Nav
Nav
 
Logo
Количка
Доставка до: BG

Изход
Статус на поръчка

HIBIKE Тестивал 2019

HIBIKE Тестивал - Тестивент & Фестивал на колелолото на 27.04.2019 в Кронберг

Пробвай - Карай любимото колело - изживей тръпката- 27.04.2019


В събота, на 27. април 2019 отново е време за събитието на годината: С нашия локален Мега Байк Фестивал, HIBIKE Тестивала, ще открием новия велосезон.
Към 40 фирми от велобранша ще бъдат представени със собствени щандове на наш терен, техните продукти в Кронберг - пред вратите на Франкфурт на Майн! Представени и предложени за тестово каране ще бъдат велосипеди от най–различен тип и класа.

Безплатно тестово каране на велосипеди От 10-17 часа ще бъде възможно да се тестват над 200 велосипеда и велосипедни артикула, без значение дали ще са велосипеди All-Mountain, XC, кросери, даунхил-байкове, ендуро, Freerider, Гравел-велосипеди, E-Колела или шосейни велосипеди! Тук ще намериш информация и съвети от първа ръка както и всички новости от бранша!


Тестово каране на велосипед?

И тази година както всяка друга предлагаме на нашите фенове по време на Хайбайк Тестивала безплатни тестови колела за каране по време на тестивала. Тестовите велосипеди може да се вземат под наем директно на място - ако е желаете - може да вземете участие с тестовия си байк в специално организираните велопоходи на този ден. Една предварителна резервация за точно определен байк и модел НЕ е възможна, но ние сме убедени, че с малко търпение ще намериш подходящия байк, тъй като изборът, който предлагаме е огромен. На тази страница ще можеш да се регистрираш като желаещ за взимане на байк за тестово каране на 27.04.2019.
Моля да се вземе под внимание, че времето за даване на тестови байк под наем за тестово каране е ограничено до 1 час!

ВАЖНО: Моля да вземете със себе си (в противен случай НЕ може да ви усигорим тестово каране на велосипед):

  • КАСКА ако желаете и лични педали.
  • Паспорт или лична карта (Шофьорска книжка или студентска книжка НЕ се приемат).
  • Една издадена на същото лице кредитна или дебитна карта (VISA & Mastercard, обаче НЕ и AMEX). От съображения за сигурност от тази банкова карта ще бъде взета сумата от 0,01 ЕВРО.

Под 16 години? В такъв случай молим да се явите с попечител или родител, който да гарантира с лична карта и лична банкова карта.

Предварително онлайн записване!

СЪВЕТ: Регистрирането онлайн НЕ е вече възможно!
Може да се регистрираш на място на самия тестивал.

Регистрираните онлайн си спестяват време и чакане.
Който се е регистрирал онлайн получава гривната си на място на тестивала.


(Регистрация чрез Tito-ивентплатформата, възможно само до 26.04.2019 12:00)

За дад получиш гривната си, иди на тестивала дирекнто на Express-Check-In където трябва да покажеш личната си карта или паспорт както и валидна банкова карта, кредитна или дебитна. От тази ще бъдат дръпнати от съображения за сигурност символичните 0,01 евро.

Съвет - НОВО този година: По време на тестивала изобщо за да не ти се налага да чакаш, може да получиш гривната си четвъртък 25.04. или петък 26.04. от 16:00 - 18:30 директно в магазина. И тук се налага да донесеш документи за самоличност и валидна банкова карта

Организирани велопоходи?

Който няма желание да кара байка си сам може да вземе участие в организираните от нас велопоходи. Ще бъдат организирани няколко похода за All-Mountain-, E-планински колела, хобиколки за шосейни велосипеди, даунхил спускания включително шатъл връщания. Всички велопоходи са безплатни. За тях може да се регистрираш директно на място. Една предварителна регистрация за тези обиколки НЕ е възможна.

Какви тестови колела ще бъдат предлагани на този ден?

тестовите колела ще бъдат на марките:
Coboc, Conway, Bergamont, Ghost, HAIBIKE, Kona, Salsa, Santa Cruz, Specialized, Surly, Trek, Wilier.

Тук ще намериш списък с всички тестови колела, които може да пробваш на Тестивала: Към тестовите колела…

Базар с намалена велостока и байк облекло

На открито на щандовете на различните байк фирми може да се закупят стоки с намалена цена както обаче и на специално организирания HIBIKE-базар, където Ви предлагаме качествено байк облекло, трика, панталони и др. на доста намалени цени. Нашият специален базар ще бъде отворен тази година още в петък от von 15 часа до 19 часа както и събота от 10 часа до 16 Uhr. Ела, разгледай и купи – Заслужава си!

Игра с награди:

При нашата специално организирана игра с награди ще може да спечелиш много на брой и различни висококачествени стоки на обща стойност 2.500€! Участието е безплатно! - Пробвай късмета си!
Какво може да бъде спечелено ще разбереш ТУК: Към наградите…

Инстаграм Игра с награди

В инстаграм може да постваш снимка в Feed с Hashtag #hibiketestival, последвай ни на Instagram и спечели един от трите ваучера всеки на стойност 25€. Ако покажеш поста си, че си го направил, на сцената ще получиш безплатно едно питие! Може да постваш и на Facebook @hibike.de. Победителите ще бъдат осведомени след ивента по Instagram/Facebook най–късно до 03.05.2019.

Pumptrack & развлекателна програма

На този ден ще има разбира се предложени доста напитки и барбекю от фирмата Jochmann както и кафе от Coffee-Bike. За децата сме приготвили възможност за креативна изява както и да по–спортните много използвания Pumptrack.

Упътване & Паркиране?

Ние препоръчваме да се използва обществения транспорт (S4 Kronberg Süd) или собственото колело!
За всички идващи с кола, да използват близките P+R паркоместа и безплатните паркоместа на Procter & Gamble.

Frankfurter Str. 145
61476 Kronberg im Taunus

Няма да има директно на наша паркоместа!

Съвет: Молим НЕ паркирайте на паркоместата на супермаркетите (Penny / Tegut)! Там ще бъдат правени постоянни контроли и глобите ще бъдат от 35€.

Park-Infos
Anfahrtsbeschreibung
Testival-Parkplätze

Работно време

Тестивал: събота 10:00 - 17:00
Магазин: събота 10:00 - 17:00
Базар с наламена стока: петък 15:00 - 19:00 & събота 10:00 - 16:00
Получаване на гривните (nach Онлайн регистрация): четвъртък 16:00 - 18:30, петък 16:00 - 18:30 & на тестивала (събота)


center Hier geht's zur:
Facebook-организиран ивент


Ретроспективно


HIBIKE Blog Den Rückblick auf das HIBIKE Testival 2018 findest Du im im  HIBIKE-Blog.
HIBIKE Testival - komm mit uns auf geführte Bike-Touren
 
AJAX Loader Icon