Logo
Доставка до: BG

Вход с парола
Статус на поръчката

Е–колела ТУРИСТИЧЕСКИ

E-Колела туристически в онлайн магазина на Хайбак - открий Specialized, Bergamont, Electra, Qio и моного други марки с онлайн покупка

Купи изгодно Електрически градски велосипеди, Туристически Електрически велосипеди тип Педелег

Педелег велосипедите, наречени още Е–Байкс или Електрически градски велосипеди, представляват безспорно една от скъпите и модерни котегорий велосипеди.
Велосипеди с електрическо задвижване ентусиазират определено с това, че могат да се движат доста бързо. Друго тяхно предимство е, че с тях, без особено усилие може да се пренасят и товари.
Благодарение на вградения мотор могат да бъдат изминати отсечки от около 40 км. и то без голямо усилие. След навлизането си на пазара Педелег велосипедите имаха имиджа на транспортни, пенсионерски велосипеди.
Между другото визията, дизайнът и оборудването на този вид Велосипеди се измениха драстично, което ги прави едни от най-предпочитаните модерни велосипеди за каране в градски условия. С Педелег велосипед колоездачът сам решава "колко ще спортува", тоест колко ще се поти, тъй като по всяко време има възможността да се улесни при въртенето на педалите, тоест да избере по–лек режим на работа. Велосипедистът решава сам при какъв режим ще върти педалите: лек, среден, спортен,... Педелег велосипедите се предлагат и с различни видове рамки, напр. с отворени, или т.н. удобните "дамски рамки", или по–спортни...

Спецификация на електрическите туристически велосипеди Педелег

По отношение на вградените компоненти, монтажа както и предназначението си електрическите велосипеди Педелег определено се различават от спортните си колеги, електрическите планиски велосипеди.
Под названието "Педелег" се крие съкращението (pedal electric cycle) – Pedelec, електро велосипеди които използват за управление системата Pedal Assisted System. Общо казано педелег–велосипедите работят по следния начин:
Колоездачът върти педалите съвсем като при обикновен велосипед, а в зависимост от това колко "подкрепа", тоест енергия му е нужна допълнително от мотора, си определя сам работния режим, като го задава предварително на пулта, монтиран обикновено на кормилато.
Всъщност пулта, това е малък дисплей, на който може да се следят няколко вида данни:
Пробегът, скоростта, доколко батерията е заредена, въртящият момент на мотора и др.
Ако колоездачът спре да върти педалите и моторът, велосипедът спира.
В Европа е прието моторът на велосипедите Педелег да се задвижва само по време на въртене на педалите и то при надвишаване на скоростта от 5 км/час.
Ето защо НЕ очаквайте с покупката на Педелег велосипед да получите нещо като мотоциклет и ли мотопед:
Педелег велосипедите нямат ръкохватки за газта, за ускоряване на скоростта!
Моторът улеснява до известна степен въртенето на педалите, с което може да се развие висока скорост, но не и повече от разрешената в Европа, 25 км/час.

Ние предлагаме туристически електрическки велосипеди с различни видове моторни системи.
Така напр. нашите колела от категорията на електрическите туристически велосипеди са снабдени с електромотори на фирмата Bosch, която предлага различни варианти на електромотора като напр. Bosch Classic, Bosch Drive Unit Active Cruise или Performance Line.

Фирмата Specialized напр. предлага с модела си Turbo собствена продукция моторно задвижване, с мотор към задната главина и мощност от 1000W, както и 504Wh акумулатор–батерия.
Този модел педелег се отличава от всички останали модели, които предлагаме с коефицент на най–добро ускорение и безпроблемен спортен стил на каране.
Открий многобройните предложения и МАРКИ велосипеди с електромотор, като:

  • Specialized
  • Bergamont
  • Diamant
  • Ghost
Изгодно, онлайн, в нашия интернет веломагазин за Електрически велосипеди и Педелег велосипеди.

 
AJAX Loader Icon